SERVICII

Servicii funerare DIO Florești Cluj

Suntem o firmă specializată cu personal califact cu o experiență de peste 15 ani în domeniu . Scopul nostru este să va oferim servicii de calitate la cele mai mici prețuri ,dar cel mai important să vă preluăm din stresul provocat de organizarea si pregătirea înmormântării. Noi va suntem alături 24/24 .La noi beneficiați de cele mai bune servicii(medic constatator, îmălsămare, toaletare, cosmetizare, îmbrăcare, transport, cameră frigorifică ) și de cele mai bune produse : sicrie de diferite mărimi si nuanțe , cruci de lemn , prosoape doliu, lumânări, coroane artificiale , coroane naturale la cerere . Aveți posibilitate să plătiți înmormântarea dupa ce ajutorul de înmormantare este achitat, daca noi ne ocupăm de el. Ajutorul este în valoare de 6.095 lei, iar diferența o primiți înapoi.

Medic constatator

Decesul va fi constatat de catre medicul de familie , de catre medicul legist (poate fi colaborator al firmelor de servicii funerare) sau de către medicii Serviciului de Ambulanta. Va oferim medic constatator 24/24 care va elibera certificatul constatator de deces.

Imbălsămare autorizată

Îmbălsămarea este efectuată în cel mai scurt timp dupa eliberarea certificatului constatator, acest lucru ajută la o conservare mai buna a persoanei în cauză . Aceasta este efectuată de persoană autorizată folosind substanțele chimice necesare.Îmbălsămarea se efectuează doar în spații special autorizate.

Frigier mortuar

DIO FUNERAR deține cameră frigorifică autorizată dotată cu frigidere mortuare, la cerere dumneavoastră decedatul poate fi păstrat mai multe zile în frigiderul mortuar.

Imbracat, toaletat si cosmetizat decedati

Persoana decedată beneficiează de cele mai bune servicii pentru a fi intr-o stare cât mai prezentabila.

Catering, Patiserie

Colaborăm cu firme specializate , mai multe detalii la nr tel: 0732912114

Consiliere in ceea ce priveste inmormantarea

Intocmire ajutor de deces